Slevy

Všechny slevy

Foresto 70 obojek pro psy

Foresto 70 obojek pro psy

Foresto 70 obojek pro psy Antiparazitní obojek pro psy. Pro prevenci a léčbu napadení dospělými blechami, klíšťaty a všenkami i jejich vývojovými stádii po dobu 8 měsíců.

Více informací


969,00 Kč vč. DPH

H47009

Dostupnost: Dodání 5-7dní

Foresto 70 obojek pro psy Antiparazitní obojek pro psy. Pro prevenci a léčbu napadení dospělými blechami, klíšťaty a všenkami i jejich vývojovými stádii po dobu 8 měsíců.

Antiparazitní obojek Foresto je ideální volbou pro všechny páníčky, kteří nechtějí opakovaně aplikovat pipety, a přesto potřebují svého čtyřnohého parťáka chránit před blechami a klíšťaty. Kombinace dvou účinných látek imidaklopridu a flumerinu ochrání pejsky před dospělými blechami a jejich larvami, před klíšťaty, jejich larvami i nymfami a před všenkami až po dobu 8 měsíců. Obojek je voděodolný a jeho účinnost se nesníží ani po nečekaném setkání s průtrží mračen, nebo po neplánované koupeli v rybníce v průběhu procházky. Obojek Foresto nejen hubí blechy a klíšťata, která se v kožíšku již nacházejí, ale také je odpuzuje ještě před přisátím na kůži a tím chrání vašeho čtyřnohého mazlíčka před nebezpečnými nemocemi. Obojek má délku 70 cm a proto bez potíží obepne krk i pejsků větších plemen. Obojek je navíc vyroben v neutrální šedé barvě a je zcela bez zápachu.

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně