Slevy

Všechny slevy

Taste of the Wild High Prairie 12,2 kg

Taste of the Wild High Prairie 12,2 kg

Taste of the Wild High Prairie 12,2 kg High Praire canine formula je kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen z pečeného bizona a zvěřiny. Superprémiové krmivo oceněné nejvyšším možným hodnocením kvality organizace Dog Food Analysis.

Více informací


1 549,00 Kč vč. DPH

N57671

Dostupnost: Dodání 5-7dní

Taste of the Wild High Prairie 12,2 kg. High Praire canine formula je kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen z pečeného bizona a zvěřiny. Superprémiové krmivo oceněné nejvyšším možným hodnocením kvality organizace Dog Food Analysis. Kompletní krmivo pro dospělé psy po vzoru přirozené stravy šelem. Přibližuje lov v širých prériích americké přírody. Základ tvoří pečený bizon, pečené srnčí, jehněčí, kuřecí, ryby a vajíčka. Velmi kvalitní, vydatné a dobře stravitelné bílkoviny jsou doplněny ovocem, zeleninou, rajčatovým mlátem a batáty, přinášející sacharidy, úžasnou chuť a přírodní antioxidanty. Samozřejmostí je optimální poměr aminokyselin, DHA a obsah omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin. Zcela bez obsahu obilovin. Pravá chuť nedotčené a divoké přírody!
Složení: Bizon, jehněčí moučka, kuřecí moučka, vejce, sladké brambory, hrachová mouka, bramborová dřeň, oleje a tuky:(rostlinný olej - řepkový olej), pečený bizon, pečené srnčí, přírodní aroma, rajčatové mláto, rybí moučka, sůl, cholin chlorid, byliny: (sušené kořínky čekanky),zelenina: (rajčata),ovoce: (borůvky, maliny,), juka schidigera, sušený produkt fermentace enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, sušený extrakt fermentace trichoderma longibrachiatum, vitamíny a minerály.

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně